♔Friendship ♡♔
Wednesday, June 19, 2013 | 10:48 AM | 0 love drops
Hi assalammuaalaikum readers. Sihat? Tgok tajuk kt atas tuuuu. Yaaaaaa saya sayang kawan kawan saya.Poyo tak ayat aku hahahaha kisah lak en ;p Hmmm hahaha tanpa depa tk complete lah hidup. Tak complete life kita kalau tak dak kawan. Yes friend are the best part of my life :") A friend is someone you can be alone with and nothing to do and not be able to think of anything to say and be comfortable in the silence. Kawan baik? Tengok lah bawah niii! Hihi ;)




Haaaaaaa ni nama dia Nur Nazifa Bt Muhd Nizal. Harhar birthday kami sama yay yayy wkwkwkw dak pun dia tu lmbat sehari dari aku, dok buat apa tktau tkmau keluaq hahahaha tpi dia tinggi hmm. Dia ni pantang dipuji lol lol hahaha stg mula lahh 'Ipa comel kan aina' hm pantang dipujiiiiii. Hahaha dulu masa first time kenal dia i was like.....euwww hahahahaha sekarang ni dah lama kenal prangai dah baru paham macam mana, tapi.........ipa suka melawak kasaq, ipa aina taching ah ngn ipa, aina tkleh aina sensitif lah ipa. ei ayat hahahahaha apa apa jalah, aku sayang hang Nazifa :") Thanksyou for everything! Masa tgah baca ayat kedua tu adala stg tu dia kata hahaha. Cemuih cemuih.



Batrisya Hanum bt Rosli :) Dia ni duduk sebelah dengan aku since kami form 1 lagi hahahaha zaman kegemilangan mengarut lah time tu, best kawan dengan dia, first masuk dulu tk dak lah ckap bnyak tpi skrang ni hmm smpai suruh dia stop cakap. Hahahaahaha cakap tak berenti hm isya oh isya, isya omei kan isya omei, hahahaha dulu msa hg update blog psai aku slalu ja aku perli hg kan hahaaha wkwk pstu tkmau kawan dgn aku, dihnyeeeeeeeeeee. Selama 2 tahun hg dok tepi aku ni tdak lagi la masalah apa kan kan kita dua baik kan hahahaha jkjk. Aku sayang hang isya, isya baikk ohhh :* Isya ni pun sama jugak kaki kuat perasan mcm ipa, hahaha aku pun berjangkit -.-




Nampak dak gmbaq first atas sekali tu yg dok tengah? Hahaha okay tuu nama diaaaaa Nur Fatim Ayuni bt Ahmad Yunaidi. Kami panggil dia mak tiri kamiii sebab dia ni suka beletiaq kt kami haihh stg ada jala benda yg dia nak beletiaq, yg ni pun sama jugak kalau boleh cakap tk berhenti wkwkwk kecuali dia demam haritu ala sedihhh lakkkk dok diam ja haha siann. Fatim ni baik orangnyeee. Hahaha kan fatim kan? Aku sayang hg wiki wiki :* Bila kita boleh masak sama sama lagi tktau? Dahla tak sedap hahaha. Best moment ever :")



Okay yang ni nama diaaa Siti Noor Hanis Husna bt Husni. Punya panjang nama nanti akad nikah syok ni hahahahaa joke jokez. Aku kenal dia pun since form 1 tu pun dah tengah tengah bulan 3 ka 2 emm tk ingt. Dulu dia bukhary now bahiyah. Hahaha dia ni baik orangnyee tpi kadang kadang suka jahat ngn aku :(( dia ni kuat bebai kuat merajuk semua menang kt dia lah, haahha kami panggil dia petak sbb aaa adalah mana boleh gtauu kt sini. Hahahaha dia ni manja jugak kadang kadang. Lapaq penampaq sungguh petak ni hahahaa ada hari tu smpai 3 hari tk keluaq rehat ngn kami bebai apa tktau, sorry for all my mistakes. I love you kawan :) 



Yang tudung pink tu nama dia Nasya Sufini Bt Mohamad Jefry :) Dia baikkkk manja and macam macam lagi lah. Hahaha nasya stai tak ego tu aku sayang tu wahahaa, stg kalau merajuk ka apa dgn dia mesti dia mai pujuk aleee sweetnyerww nasyeeee. Hahaha gegeh gegeh. Dia slalu story macam macam setiap hari ada jaa cerita dia nak cerita. Keling dak ayat? Em kisah lak kan hahaha. Aku sayang hang nasya supinahhh! :* Hahaha iloikeeeeeeeee nasya omei ~ 


Setakat ni jalah aku story, hehehe okay dahhh i love you friends :") A best friend isn't someone who just always there for you, its someone who understands you a bit more than you understand yourself. Jngan lupaaaaa aku tau tau tau. Harharhar. Ok byee assalammuaalaikum. Thanks for read :*






Hearts, Aina Electrica Viosa

♥ Past / Future ♥