♔Otty sweety ♥♔
Friday, September 6, 2013 | 8:48 AM | 0 love drops
Hiiii Assalammuaalaikum :) Lamanya tak update blog berhabuk piang dah *fuh fuh* hahahaha. Tkpala kannn. Ha tengok la tajuk kat atas tu? Otty sweety? Siapakah ituuuuu ~

Hahaha otty ni dia seorang yang manja, sweet, caring. caring? em leh la diri dia pun tak terjaga nak jaga aku lak puihh puihh. Hahahhaa stg mesti dia kata geli geli geli. And one more dia seorang yang ganas, orang yg rapat dgn dia tau la kan ganas mcm manaaa. Hahaha. Maafkan saya otty comel 

So, 7.9.2013 ni kami dah cukup 2 bulan. Happy 2 monthsarry sayang :* Thankyou for everything. Setiap hari ada ja masalah annoying saya ni suka kacau awak kan...kan...Hahaha tapi hang lagi la macam budak budak werk werk ;P Terima kasih tau sebab selalu layan saya dengan ego saya yang tinggi lagi comel ini wahahaha. Thanks sangat sangat :') Saya hargai apa yang awak buat kat saya selama ni. Saya ada cakap kan "Lelaki yang ada blog and post pasal awek ni dia comel" Ehehe hang pun buat blog buuuuuuu nak suruh kata comel la tu. And paling terharu......

Post yang awak baru update tu. How sweet cerita dari first kita kenal. Nakal gila......uhuks hahahha. Dua dua terhegeh hegeh eh bukan saya awak la kan. Haha tak malu mintak ID wechat kt orang! Apa pun saya nak awak tau yang saya sayang awak, sangat sangat ♥ Always love you no matter what happens! Saya harap apa yang saya buat selama ni awak akan ingat dan hargai. Okay? :') Em setiap malam kita otp kan 2 jam pulak tu tapi tak pernah cukup pun. Haha dasar si cakap banyakk! Sorry kalau ada sakitkan hati awak termarah tak tentu hala. Thanks sangat sebab bertahan smpai sekarang ni. Hihi.

Awak tau kan yang saya ni kuat jealous so jgan la nk menggedik sgt eeeeee dah la cakap banyak tak tau malu pulak tu. Hahaha syoknya kutuk hang kt siniii. Puas tau puas! Jangan ignore saya pls kalau busy mcm mana pun cakap la suka buat orang tunggu -_- Haha kuanghajaq tau dak. Em buat masa ni kita buat buat tak kenal la kt twitter benci tengok twitter hang yg skarang mmg aku tak kenal pun sapadia. Herherher meluat......selagi tak tukaq selagi tu tak cakap. whatever. Haha semalam awak kalah kan time kita gaduh? yay ada hati nak gaduh lagi last last dua dua tergelak aaaaa hahahhaa shitzz. Perasan tak kita gaduh kan tak pernah smpai sehari. Nanti mesti rindu ekekeke ♥ Tak payah nk ego sgt la kannnn. And one more saya nk awak yg dulu balik. Tuhan tolong lembutkan hati diaa ~~~ hahahahha sampai sini saja kot nnti smbung lgi.

Saya tetap sayang awak walaupun awak ni sangat annoying tadak tahap.




Itu awak dan saya dua dua si annoying. Hahahahaha lafvyou :*






Hearts, Aina Electrica Viosa

♥ Past