♔Otty sweety ♥♔
Friday, September 6, 2013 | 8:48 AM | 0 love drops
Hiiii Assalammuaalaikum :) Lamanya tak update blog berhabuk piang dah *fuh fuh* hahahaha. Tkpala kannn. Ha tengok la tajuk kat atas tu? Otty sweety? Siapakah ituuuuu ~

Hahaha otty ni dia seorang yang manja, sweet, caring. caring? em leh la diri dia pun tak terjaga nak jaga aku lak puihh puihh. Hahahhaa stg mesti dia kata geli geli geli. And one more dia seorang yang ganas, orang yg rapat dgn dia tau la kan ganas mcm manaaa. Hahaha. Maafkan saya otty comel 

So, 7.9.2013 ni kami dah cukup 2 bulan. Happy 2 monthsarry sayang :* Thankyou for everything. Setiap hari ada ja masalah annoying saya ni suka kacau awak kan...kan...Hahaha tapi hang lagi la macam budak budak werk werk ;P Terima kasih tau sebab selalu layan saya dengan ego saya yang tinggi lagi comel ini wahahaha. Thanks sangat sangat :') Saya hargai apa yang awak buat kat saya selama ni. Saya ada cakap kan "Lelaki yang ada blog and post pasal awek ni dia comel" Ehehe hang pun buat blog buuuuuuu nak suruh kata comel la tu. And paling terharu......

Post yang awak baru update tu. How sweet cerita dari first kita kenal. Nakal gila......uhuks hahahha. Dua dua terhegeh hegeh eh bukan saya awak la kan. Haha tak malu mintak ID wechat kt orang! Apa pun saya nak awak tau yang saya sayang awak, sangat sangat ♥ Always love you no matter what happens! Saya harap apa yang saya buat selama ni awak akan ingat dan hargai. Okay? :') Em setiap malam kita otp kan 2 jam pulak tu tapi tak pernah cukup pun. Haha dasar si cakap banyakk! Sorry kalau ada sakitkan hati awak termarah tak tentu hala. Thanks sangat sebab bertahan smpai sekarang ni. Hihi.

Awak tau kan yang saya ni kuat jealous so jgan la nk menggedik sgt eeeeee dah la cakap banyak tak tau malu pulak tu. Hahaha syoknya kutuk hang kt siniii. Puas tau puas! Jangan ignore saya pls kalau busy mcm mana pun cakap la suka buat orang tunggu -_- Haha kuanghajaq tau dak. Em buat masa ni kita buat buat tak kenal la kt twitter benci tengok twitter hang yg skarang mmg aku tak kenal pun sapadia. Herherher meluat......selagi tak tukaq selagi tu tak cakap. whatever. Haha semalam awak kalah kan time kita gaduh? yay ada hati nak gaduh lagi last last dua dua tergelak aaaaa hahahhaa shitzz. Perasan tak kita gaduh kan tak pernah smpai sehari. Nanti mesti rindu ekekeke ♥ Tak payah nk ego sgt la kannnn. And one more saya nk awak yg dulu balik. Tuhan tolong lembutkan hati diaa ~~~ hahahahha sampai sini saja kot nnti smbung lgi.

Saya tetap sayang awak walaupun awak ni sangat annoying tadak tahap.




Itu awak dan saya dua dua si annoying. Hahahahaha lafvyou :*






Hearts, Aina Electrica Viosa

♔Friendship ♡♔
Wednesday, June 19, 2013 | 10:48 AM | 0 love drops
Hi assalammuaalaikum readers. Sihat? Tgok tajuk kt atas tuuuu. Yaaaaaa saya sayang kawan kawan saya.Poyo tak ayat aku hahahaha kisah lak en ;p Hmmm hahaha tanpa depa tk complete lah hidup. Tak complete life kita kalau tak dak kawan. Yes friend are the best part of my life :") A friend is someone you can be alone with and nothing to do and not be able to think of anything to say and be comfortable in the silence. Kawan baik? Tengok lah bawah niii! Hihi ;)




Haaaaaaa ni nama dia Nur Nazifa Bt Muhd Nizal. Harhar birthday kami sama yay yayy wkwkwkw dak pun dia tu lmbat sehari dari aku, dok buat apa tktau tkmau keluaq hahahaha tpi dia tinggi hmm. Dia ni pantang dipuji lol lol hahaha stg mula lahh 'Ipa comel kan aina' hm pantang dipujiiiiii. Hahaha dulu masa first time kenal dia i was like.....euwww hahahahaha sekarang ni dah lama kenal prangai dah baru paham macam mana, tapi.........ipa suka melawak kasaq, ipa aina taching ah ngn ipa, aina tkleh aina sensitif lah ipa. ei ayat hahahahaha apa apa jalah, aku sayang hang Nazifa :") Thanksyou for everything! Masa tgah baca ayat kedua tu adala stg tu dia kata hahaha. Cemuih cemuih.



Batrisya Hanum bt Rosli :) Dia ni duduk sebelah dengan aku since kami form 1 lagi hahahaha zaman kegemilangan mengarut lah time tu, best kawan dengan dia, first masuk dulu tk dak lah ckap bnyak tpi skrang ni hmm smpai suruh dia stop cakap. Hahahaahaha cakap tak berenti hm isya oh isya, isya omei kan isya omei, hahahaha dulu msa hg update blog psai aku slalu ja aku perli hg kan hahaaha wkwk pstu tkmau kawan dgn aku, dihnyeeeeeeeeeee. Selama 2 tahun hg dok tepi aku ni tdak lagi la masalah apa kan kan kita dua baik kan hahahaha jkjk. Aku sayang hang isya, isya baikk ohhh :* Isya ni pun sama jugak kaki kuat perasan mcm ipa, hahaha aku pun berjangkit -.-




Nampak dak gmbaq first atas sekali tu yg dok tengah? Hahaha okay tuu nama diaaaaa Nur Fatim Ayuni bt Ahmad Yunaidi. Kami panggil dia mak tiri kamiii sebab dia ni suka beletiaq kt kami haihh stg ada jala benda yg dia nak beletiaq, yg ni pun sama jugak kalau boleh cakap tk berhenti wkwkwk kecuali dia demam haritu ala sedihhh lakkkk dok diam ja haha siann. Fatim ni baik orangnyeee. Hahaha kan fatim kan? Aku sayang hg wiki wiki :* Bila kita boleh masak sama sama lagi tktau? Dahla tak sedap hahaha. Best moment ever :")



Okay yang ni nama diaaa Siti Noor Hanis Husna bt Husni. Punya panjang nama nanti akad nikah syok ni hahahahaa joke jokez. Aku kenal dia pun since form 1 tu pun dah tengah tengah bulan 3 ka 2 emm tk ingt. Dulu dia bukhary now bahiyah. Hahaha dia ni baik orangnyee tpi kadang kadang suka jahat ngn aku :(( dia ni kuat bebai kuat merajuk semua menang kt dia lah, haahha kami panggil dia petak sbb aaa adalah mana boleh gtauu kt sini. Hahahaha dia ni manja jugak kadang kadang. Lapaq penampaq sungguh petak ni hahahaa ada hari tu smpai 3 hari tk keluaq rehat ngn kami bebai apa tktau, sorry for all my mistakes. I love you kawan :) 



Yang tudung pink tu nama dia Nasya Sufini Bt Mohamad Jefry :) Dia baikkkk manja and macam macam lagi lah. Hahaha nasya stai tak ego tu aku sayang tu wahahaa, stg kalau merajuk ka apa dgn dia mesti dia mai pujuk aleee sweetnyerww nasyeeee. Hahaha gegeh gegeh. Dia slalu story macam macam setiap hari ada jaa cerita dia nak cerita. Keling dak ayat? Em kisah lak kan hahaha. Aku sayang hang nasya supinahhh! :* Hahaha iloikeeeeeeeee nasya omei ~ 


Setakat ni jalah aku story, hehehe okay dahhh i love you friends :") A best friend isn't someone who just always there for you, its someone who understands you a bit more than you understand yourself. Jngan lupaaaaa aku tau tau tau. Harharhar. Ok byee assalammuaalaikum. Thanks for read :*






Hearts, Aina Electrica Viosa

♔Start a new life :)♔
Thursday, April 4, 2013 | 11:41 AM | 0 love drops
Hi and Assalammualaikum readers! :) How are you? Hihi. I'm okay yeah okay. Hahaha well "HIDUP MAU RILEKS" *angkat peace* Just smile like nothing happens even its hurt. Okay tgok tajuk kt atas tu yes start a new life. Means aku nk tinggal orang yg buat aku sakit hati menangis banyak kali. Easy to say hard to do. Hmm i know i'm strong enough to through all this pain. Dugaan bagi aku, kena terima dengan redha dan ikhlas.

 First, aku tkmau sayang orang tu sangat sangat even aku sayang banyak mana kt dia but aku tkmau dah buat mcm dulu then bila kena terpisah nanti jadi macam aaaaa okay blur tk kisah la kak agkt, adik, abg or crush. Haha idk. Aku tau apa yg aku buat :'> Setiap pertemuan mesti ada perpisahan.

Second, jarang contact. Haahaa nak lari dari smua orang boleh dak? orang yg benci mmg suruh aku pi tpi yg sayang haha tktau tktau ;p Mksud aku, macammm tk slalu sngt la contact dengan saapa sapa pun, except my twin, bestfriend or sapa sapa yg ada relay ngn aku means kakak abang or whtever.

Haa tak kira la yg ke berapa pun, jangan pelik dah la dengan perubahan aku. I'm changed :) Jangan rindu Aina yg dulu, Aina yg dulu dah tkdak. Saya Aina yg baru hahahaha . I got a new life. And i'm happy with that. Rasa macam nasib aku sama mcm twin. Ah nevermind, rindu twin aku :((

Entah laaa. Apa yg aku buat semua tak kena, satu kebaikan buat tak nampak tpi bila satu kesalahan buat semua nampak. Well, semua orang tak perfect. Semua orang buat kesalahan right? So tk payah la judge orang tu luar dalam. Diri kita sendiri pun tak betul nak judge orang.

Harini langsung aku tk contact dengan saapa sapa except kawan kawan kt skolah tadi and keluaq dengan parents. Sekarang ni aku jadi macam tk bnyak bercakap hahaha dakla cakap tu mmg la banyak tpi tak hingaq macam last year. Satu kelas tgur aku psal tu. Haha ni disebabkan apa yg berlaku last year jugak la. That's why aku ambik keputusan untuk berubah. Manusia semua boleh berubah la kan kan kan ;)

Idk why skrang ni aku suka lari daripada orang kadang kadang msalah yg aku ada pun tkboleh nk story dekat twin aku melainkan aku dah tk tahan sngt sngt baru aku luah kt dia. Hihi, dia mmg twin dunia akhirat aku lah siapa lagi kalau bukan Noor Hanis Sofea Bt Abd Halim. Dia sentiasa bagi aku semangat! :* Yes iloveyou twin.

Andai aku boleh putarkan masa mesti nak play kegembiraan stop kesedihan pause kenangan. Allah is the best planner. He knows what the best for us. Stay strong. Kihkih. Jangan hadir dalam hidup seseorang kalau ada niat nk tinggal. Dan jangan bagi harapan dan janji kalau tk boleh tunaikan :') Sometimes, i can give a fake smile but i can't give a fake tears and feeling.

Setakat ini saja lah, already 2.24 AM  and i'm so sleepy. Sorry kalau post ni agak annoying but this is what i feel right now :) Setengah orang mmg suka cakap buat teruk tapi dia tak rasa lagi apa yg kita rasa. Whatever, this is my life not yours. Byee thanks for read my post even annoying tahap asdfghjkl kuasa 123x4590 = 82729181 hahaha kidding lol.


Smile because its happened :') 



This is my twin. Forever. I wish our friendship till jannah, In Shaa Allah :')
Jangan ambik dia dari aku k? Kalau sapa ambik dia tk bgi balik kerat pala hahahaha.
Mesti skrang hg benci aku kan sebab harini langsung aku tk contact hg wish goodnight pun dak em em anihh jngn marahh. Aku down gila skrang ni kalau aku dah okay aku story, kan kita dah janji tkdak rahsia apa antara kita. Jyeahh hidup mau rileks. hahaha. Again i love you so much :*  I can't imagine my life without you.. Oh no. Stay with me forever pls. Hihihi dik dik. Kbye.


Hearts, Aina Electrica Viosa